Bekijk hier onze Aroma Behandelingen

Behandelingen Pura | Clephar

Al mijn Clephar facials zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage met een serum en een op haptonomie gebaseerde massage van gezicht, hals en decolleté.

Lotus 

Geniet van de heerlijke geur van Lotus en Frangipani in deze prachtige behandeling die jouw huid lift, fluweelzacht maakt en intensief hydrateert. Het luxueuze Lotus, symbool van zuiverheid, wordt gecombineerd met soja en rijstzetmeel. Dit geeft de behandeling een oosterse dimensie, waarbij frisheid, comfort en luxe wordt ervaren! Deze aromatische behandeling neemt je mee op een heerlijke geurreis.  Een ideale (cadeau) behandeling om kennis te maken met onze producten en ontspannende massages. Geschikt voor alle huidtypes.

75 min. €57,50

Silk 

Deze behandeling voor een zijdezachte en mooi opgespannen huid is een echte totaal ervaring! Er wordt gestart met een ceremonie met zijden doeken en heerlijk geurende  olie. Zijdeproteïnen, Rijstpeptides en Witte thee beschermen tegen vrije radicalen, bevorderen de micro circulatie en geven voeding aan jouw huid. Het heerlijke aroma van Jasmijn en de zachtheid van zijde laten je wegdrijven naar een verre horizon. Een ideale (cadeau) behandeling om kennis te maken met onze producten en ontspannende massages. Geschikt voor alle huidtypes.

75 min. €57,50

Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith

“Absoluut een aanrader! Heerlijke behandeling gehad en prachtig bruids make up! Ik kan Sandra aan iedereen aanbevelen: vakkundig, sociaal en neemt alle tijd voor je!”

Anne Derksen Weijl

“Sandra zorgt voor een pure en heerlijke beleving, geheel afgestemd op dat wat mijn huid nodig heeft. Mijn huid voelt heerlijk je ziet de verbetering en de mensen om me heen zien het ook!”

Marian Alofs

“Heerlijk genoten van een schoonheidsbehandeling van Sandra! Professioneel, vriendelijk, gezellig en vooral ontspannend! Absoluut een aanrader.”

Ferdi van Bindsbergen

Heeft u vragen over ons?