Bekijk hier onze behandelingen

Clephar behandelingen bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen en vertragen op doeltreffende wijze huidveroudering.  Specifieke maskers en massagetechnieken verhogen de werking van de behandelingen en zorgen voor een gevoel van ware luxe!
Clephar ontwikkelde een exclusief behandelconcept met massages gebaseerd op haptonomische principes, een mix van traditionele oosterse technieken zoals drukpunt massage en zachte effleurages, wiegen en diepe bewegingen die een heilzaam gevoel en geborgenheid creëren. 

De behandelingen zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, aroma wellness kompressen, dieptepeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, hals en decolleté en een intensief masker. 

“Absoluut een aanrader! Heerlijke behandeling gehad en prachtig bruids make up! Ik kan Sandra aan iedereen aanbevelen: vakkundig, sociaal en neemt alle tijd voor je!”

Anne Derksen Weijl

“Sandra zorgt voor een pure en heerlijke beleving, geheel afgestemd op dat wat mijn huid nodig heeft. Mijn huid voelt heerlijk je ziet de verbetering en de mensen om me heen zien het ook!”

Marian Alofs

“Heerlijk genoten van een schoonheidsbehandeling van Sandra! Professioneel, vriendelijk, gezellig en vooral ontspannend! Absoluut een aanrader.”

Ferdi van Bindsbergen

Heeft u vragen over ons?