Clephar

Geschiedenis

Clephar is een Belgisch laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren. Vanuit de overtuiging dat een degelijke persoonlijke huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering, werd hier een eerste lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, bedoeld voor klanten van de apotheek. Deze bleek al snel een groot succes. In de navolgende jaren werd het productgamma langzaam uitgebreid. Wat begon als een cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten, groeide uit tot een volwaardig huidverbeterend merk, specifiek gericht op schoonheidsinstituten en huidspecialisten. Inmiddels bestaat het productgamma uit een viertal lijnen, te weten Skin Care, Men Care, Body & Wellness en Sun Care. Het laboratorium Clephar is voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. De Clephar innovaties staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, hun delicate textuur en hun verzorgende comfort.

Filosofie

Clephar geeft je huid een frisse en heldere uitstraling als weerspiegeling van je innerlijke, stralende schoonheid.
Wij geloven in de kracht van de wetenschap als middel om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Door jarenlang onderzoek hebben we ontdekt hoe we huidcellen kunnen beschermen en stimuleren.

Werkstoffen uit de fyto-technologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes. Hierdoor kunnen we de huid heel wat van haar jeugdigheid laten behouden.

We geloven dat een effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandeling hand in hand gaat met een intense wellness beleving. Daarom hebben we een exclusief behandelconcept ontwikkeld, waarbij evenveel aandacht geschonken wordt aan de innerlijke ontspanning als aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen. Iedere Clephar behandeling bestaat uit een uniek samenspel van persoonsgerichte werkstoffen en massage- & aanrakingstechnieken gebaseerd op de haptonomie. Zo komen lichaam en geest in balans en creëert Clephar een frisse, heldere en gezonde huid. We geloven in elegantie, luxe zonder overdaad en ‘completeness’ zonder franje. We ontwikkelen texturen die licht en comfortabel aanvoelen, verpakkingen die opvallen door hun elegante soberheid en producten met een maximum aan actieve bestanddelen.

Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith

“Absoluut een aanrader! Heerlijke behandeling gehad en prachtig bruids make up! Ik kan Sandra aan iedereen aanbevelen: vakkundig, sociaal en neemt alle tijd voor je!”

Anne Derksen Weijl

“Sandra zorgt voor een pure en heerlijke beleving, geheel afgestemd op dat wat mijn huid nodig heeft. Mijn huid voelt heerlijk je ziet de verbetering en de mensen om me heen zien het ook!”

Marian Alofs

“Heerlijk genoten van een schoonheidsbehandeling van Sandra! Professioneel, vriendelijk, gezellig en vooral ontspannend! Absoluut een aanrader.”

Ferdi van Bindsbergen

Heeft u vragen over ons?