Bekijk hier onze Huidoplossingen

Behandelingen Pura | Clephar

Al mijn Clephar facials zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage met een serum en een op haptonomie gebaseerde massage van gezicht, hals en decolleté.

Jeugdbehandelingen

Clephar reiniging Jeugd
Intensieve reiniging voor de jonge en verstopte huid

30 minuten €30,00

Clephar reiniging Jeugd met epileren
Intensieve reiniging voor de jonge en verstopte huid met epileren

40 minuten €38,50

Oil Control

Weg met ontstekingen en een vette glans! Deze behandeling heeft een verkleinend effect op jouw poriënstructuur en maakt de bovenste huidlaag dunner zodat ontstekingen en comedonen minder snel kunnen ontstaan. Een complex van Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluronzuur  en Zijdeproteïnen vermindert reactionele acné en ook ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Jouw huid wordt zuiver, zacht en meer egaal. Voor jouw onzuivere huid en bij milde acné.

75 min. vanaf €47,50

Derma+

Ultra voedende behandeling voor de zeer droge, atopische en beschadigde huid. De hoge concentratie Resveratrol beschermt jouw huidcellen tegen stress, gaat vorming van vrije radicalen tegen en stimuleert het eigen herstelmechanisme van je huid. Beta Glucan activeert het immuunsysteem van de huid, verzacht irritaties en houdt het vochtgehalte op peil. Deze behandeling wordt ook zeer aanbevolen bij (ex) oncologie patiënten.

90 min. €62,50

Essential

Zachte maar effectieve huidherstellende anti-aging behandeling voor jouw allergische en reactieve huid. Een veilige behandeling met het Mineral Stress Complex welke de gevoeligheidsdrempel van de huid verlaagt, Matrixyl 3000 peptide om fijne lijntjes te verminderen en het Moist Repair Calming Complex dat zorgt voor hydratatie en kalmering van jouw huid.

90 min. €57,50

Beta White 

Deze krachtige anti-aging behandeling combineert een intensieve AHA fruitzuurpeeling met een hooggedoseerd Vitamine C masker. De focus ligt op het verminderen van pigmentvlekken en jouw huid maximaal beschermen tegen nieuwe pigmentatie. Een superfijne behandeling voor jouw huid met pigmentvlekjes of bij een doffe en vermoeide uitstraling waarbij een heerlijke wellness beleving uiteraard niet vergeten wordt!

90 min. €62,50

AHA Glycolic  

Energie gevende behandeling voor een doffe, onzuivere en vermoeide huid of een huid met oneffenheden, sterke verhoorning, pigmentvlekken of littekens. Jouw huid wordt frisser, zachter en meer egaal en krijgt haar eigen glans en uitstraling terug. Fruitzuren verdunnen de bovenste huidlagen en werken verspreid door geleidelijke vrijgave over een langere periode, dit voorkomt irritatie en geeft een mooier resultaat. De sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden maken er een top behandeling van! Geen zon/zonnebank tot 24 uur na behandeling!

90 min. €62,50

Collagen Softening

Hydratatie, voeding en anti-aging staat in deze behandeling centraal, waarbij rekening gehouden wordt met jouw couperose of Rosacea huid. Een specifiek serum en collageen vliesmasker geven alles wat jouw huid nodig heeft.

90 min. €72,50

Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith

“Absoluut een aanrader! Heerlijke behandeling gehad en prachtig bruids make up! Ik kan Sandra aan iedereen aanbevelen: vakkundig, sociaal en neemt alle tijd voor je!”

Anne Derksen Weijl

“Sandra zorgt voor een pure en heerlijke beleving, geheel afgestemd op dat wat mijn huid nodig heeft. Mijn huid voelt heerlijk je ziet de verbetering en de mensen om me heen zien het ook!”

Marian Alofs

“Heerlijk genoten van een schoonheidsbehandeling van Sandra! Professioneel, vriendelijk, gezellig en vooral ontspannend! Absoluut een aanrader.”

Ferdi van Bindsbergen

Heeft u vragen over ons?