Skip to main content
Pura Schoonheidssalon

Huidoplossingen

Behandelingen Pura | Clephar

Al mijn Clephar facials zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage met een serum en een op haptonomie gebaseerde massage van gezicht, hals en decolleté.


Jeugdbehandelingen

Clephar reiniging Jeugd
Intensieve reiniging voor de jonge en verstopte huid

30 minuten €30,00


Oil Control

Weg met ontstekingen en een vette glans! Deze behandeling heeft een verkleinend effect op jouw poriënstructuur en maakt de bovenste huidlaag dunner zodat ontstekingen en comedonen minder snel kunnen ontstaan. Een complex van Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluronzuur  en Zijdeproteïnen vermindert reactionele acné en ook ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Jouw huid wordt zuiver, zacht en meer egaal. Voor jouw onzuivere huid en bij milde acné.

75 min. vanaf €56,50


 

Beta White 

Deze krachtige anti-aging behandeling combineert een intensieve AHA fruitzuurpeeling met een hooggedoseerd Vitamine C masker. De focus ligt op het verminderen van pigmentvlekken en jouw huid maximaal beschermen tegen nieuwe pigmentatie. Een superfijne behandeling voor jouw huid met pigmentvlekjes of bij een doffe en vermoeide uitstraling waarbij een heerlijke wellness beleving uiteraard niet vergeten wordt!

90 min. €67,50


Essential

Zachte maar effectieve huidherstellende anti-aging behandeling voor jouw allergische en reactieve huid. Een veilige behandeling met het Mineral Stress Complex welke de gevoeligheidsdrempel van de huid verlaagt, Matrixyl 3000 peptide om fijne lijntjes te verminderen en het Moist Repair Calming Complex dat zorgt voor hydratatie en kalmering van jouw huid.

90 min. €67,50


AHA Glycolic

Energie gevende behandeling voor een doffe, onzuivere en vermoeide huid of een huid met oneffenheden, sterke verhoorning, pigmentvlekken of littekens. Jouw huid wordt frisser, zachter en meer egaal en krijgt haar eigen glans en uitstraling terug. Fruitzuren verdunnen de bovenste huidlagen en werken verspreid door geleidelijke vrijgave over een langere periode, dit voorkomt irritatie en geeft een mooier resultaat. De sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden maken er een top behandeling van! Geen zon/zonnebank tot 24 uur na behandeling!

90 min. €67,50