Skip to main content

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Ik zorg ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. Tijdens de massage besteed ik extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Natuurlijk je buik, ook de andere delen van je lichaam vergeet ik niet. Ik voer de massage op een zachte, en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan

De zwangerschapsmassage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging. Ik maak hierbij gebruik van een kussen om je been te ondersteunen en zodat je buik lekker vrij ligt en je optimaal van de massage kunt genieten. Als de ligging van het kindje het toelaat, kunnen we de massage eindigen in rugligging, zodat ik nog extra aandacht aan je nek en schouders kunnen besteden.

Je kunt de zwangerschapsmassage ondergaan vanaf de derde maand van je zwangerschap tot en met de laatste dag. Ben je onder behandeling van een specialist, slik je medicijnen of heb je specifieke klachten, dan is het belangrijk dit voorafgaand aan de massage aan te geven.

Speciaal om te geven en bijzonder om te krijgen

Zwangerschapsmassage 75 minuten €68,50


HydroMed Massage

De Behandeling
Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel watermatras. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. De warmte van het water zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

Ontspanning
De lichte beweeglijkheid van het warme water en het ‘kabbelende’ geluid geven extra ruimte, zodat je de massage dieper kunt ervaren, waardoor de massage jou nog meer revitaliseert en kalmeert. Door de speciale eigenschappen van het matras kan je gehele lichaam gemasseerd worden (ook je rug!), terwijl je de gehele sessie comfortabel op je rug ligt.

Toepassing
Hydromed massage is zeer geschikt bij zwangerschap. Tot het eind van de zwangerschap is het mogelijk om hier mee gemasseerd te worden. Het is met het hydromed-massagesysteem mogelijk om ook mensen met klachten als fybromyalgie, rugklachten, bekkenklachten een complete lichaamsmassage te geven. Zo is het dus mogelijk voor mensen, die niet in buikligging kunnen/willen liggen, een totale massagebehandeling te ondergaan.

Tot nu toe was het soms onaangenaam om gemasseerd te worden als je niet of nauwelijks op je buik kan liggen bijv. door zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en darmstoornissen of door een zware lichaamsbouw voor wat betreft buik en borsten. Bij hydromed-massage zijn deze problemen opgelost. Ik masseer het lichaam met behulp van jouw eigen gewicht als tegendruk, de achterzijde van je lichaam door middel van een techniek waarbij ik mijn handen en onderarmen met olie tussen de matras en jouw lichaam schuif.

“Het is de ultieme ontspannende massage”

HydroMed Massage 75 minuten €68,50

Een afspraak maken

Wil je meer weten? Of gelijk een afspraak maken? Neem contact op met Sandra: +31 6 388 909 71

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is erg ontspannend. Tijdens een behandeling worden de voeten gemasseerd, de massage zorgt ervoor dat het lichaam gereinigd wordt en afvalstoffen worden uitgescheiden. Door middel van de massage/drukpunten in je voeten worden alle organen aangeraakt. De doorbloeding van het zenuwstelsel wordt gestimuleerd.

Een voetreflexmassage heeft vele voordelen, onder andere:

 • Ontspanning en ontstressen
 • Een verbeterde doorbloeding en lymfestroom
 • Een verbetering van de stofwisseling
 • Betere weerstand
 • Daling van de bloeddruk
 • Bewust ademen en verdieping van de ademhaling
 • Verminderde pijnervaring
 • Verbeterde spier/orgaanfunctie
 • Invloed op het slaappatroon
 • Betere bewustwording van het eigen lichaam, van de energieverdeling in het lichaam.
 • Meer balans tussen denken en voelen

Voor wie?

Voetreflexmassage is een neutrale techniek en daardoor voor iedereen toegankelijk.

Voetreflex Massage €49,95 voor 60 minuten


Cosmetische Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolloté. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor dunne, gevoelige en couperose huid. Het wordt toegepast bij oa.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.

Cupping

Tijdens de bindweefselmassage wordt er gebruik gemaakt van een cupping techniek. Deze cup is gemaakt van siliconen cup.

Meerwaarde:

 • Anti-aging van binnenuit
 • Activieert de aanmaak van collageen
 • Geeft een liftend effect
 • Opent de poriën
 • Verbetering van stofwisseling
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Maakt verklevingen los
 • Stimuleert de doorbloeding en het verjongen van de huid
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Verberert de huidskleur en textuur


Kuur 10 behandelingen
2x per week een half uur
€ 350,-

Iedere 6 weken voor onderhoud een gezichtsbehandeling
De kuur mag 2x per jaar