Skip to main content
Pura Schoonheidssalon

Huidverbetering

Behandelingen Pura | Clephar

Al mijn Clephar facials zijn inclusief een korte ontspannende gezichtsmassage, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage met een serum en een op haptonomie gebaseerde massage van gezicht, hals en decolleté.


Jeugdbehandelingen

Clephar reiniging Jeugd
Intensieve reiniging voor de jonge en verstopte huid

30 minuten €34,50


Oil Control

Weg met ontstekingen en een vette glans! Deze behandeling heeft een verkleinend effect op jouw poriënstructuur en maakt de bovenste huidlaag dunner zodat ontstekingen en comedonen minder snel kunnen ontstaan. Een complex van Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur, Hyaluronzuur  en Zijdeproteïnen vermindert reactionele acné en ook ontstekingen worden doeltreffend afgeremd. Jouw huid wordt zuiver, zacht en meer egaal. Voor jouw onzuivere huid en bij milde acné.

75 min. €70,00


Derma+

Ultra voedende behandeling voor de zeer droge, atopische en beschadigde huid. De hoge concentratie Resveratrol beschermt jouw huidcellen tegen stress, gaat vorming van vrije radicalen tegen en stimuleert het eigen herstelmechanisme van je huid. Beta Glucan activeert het immuunsysteem van de huid, verzacht irritaties en houdt het vochtgehalte op peil. Deze behandeling wordt ook zeer aanbevolen bij (ex) oncologie patiënten.

90 min. €70,00


DermaXpert Rosacea

De focus ligt op het kalmeren en beschermen van je huid en het reguleren van de talgproductie. Er zitten ontstekingsremmende en schimmelwerende werkstoffen in om de vervelende ontstekingen onder controle te krijgen.

Wat doet deze behandeling precies voor de huid?

 • Kalmeert de huid 
 • Beschermt de huid 
 • Versterkt de huidbarrière 
 • Werkt ontstekingsremmend 

90 min. €70,00


DermaXpert Couperose

Anti couperose treatment kalmeert je huid en zorgt ervoor dat roodheden verminderen en de gesprongen bloedvaatjes verdwijnen. Deze behandeling versterkt je huid zodat ze gewapend is tegen een volgende opstoot door de vaatwanden doeltreffend te gaan verstevigen.

Wat doet deze behandeling precies voor de huid?

 • Kalmeert de huid 
 • Beschermt de huid 
 • Versterkt de huidbarrière 
 • Werkt ontstekingsremmend

90 min. €70,00


Kerato

De Kerato behandeling is voor de huid met problematische huidcondities, zoals Keratosis Pilaris (ontstaat door een verstoorde uitrijping van de haarzakjes), atopisch eczeem of een droge huid. De producten zijn specifiek gericht op problematische huidcondities als Keratosis Pilaris, atopische eczeem en de extreem droge huid.

Wat doet deze behandeling precies voor de huid?

 • Herstelt de hydrolipide filmlaag
 • Herstelt de essentiële vochtbalans
 • Beschermt de huid tegen uitdroging

90 min. €70,00


Essential

Zachte maar effectieve huidherstellende anti-aging behandeling voor jouw allergische en reactieve huid. Een veilige behandeling met het Mineral Stress Complex welke de gevoeligheidsdrempel van de huid verlaagt, Matrixyl 3000 peptide om fijne lijntjes te verminderen en het Moist Repair Calming Complex dat zorgt voor hydratatie en kalmering van jouw huid.

90 min. €70,00


A.C.E Treatment

Vitaliserende en verstevigende behandeling voor iedereen met beginnende huidveroudering. Vitamine A (Retinol) stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en Rhonacare (sterker dan vitamine E) biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf.
Deze vitamine boost met twee maskers en pure Retinol in een maximale en gepersonaliseerde dosis laat jouw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven.

90min. €70,00


Beta White 

Deze krachtige anti-aging behandeling combineert een intensieve AHA fruitzuurpeeling met een hooggedoseerd Vitamine C masker. De focus ligt op het verminderen van pigmentvlekken en jouw huid maximaal beschermen tegen nieuwe pigmentatie. Een superfijne behandeling voor jouw huid met pigmentvlekjes of bij een doffe en vermoeide uitstraling waarbij een heerlijke wellness beleving uiteraard niet vergeten wordt!

90 min. €70,00


AHA Glycolic

Energie gevende behandeling voor een doffe, onzuivere en vermoeide huid of een huid met oneffenheden, sterke verhoorning, pigmentvlekken of littekens. Jouw huid wordt frisser, zachter en meer egaal en krijgt haar eigen glans en uitstraling terug. Fruitzuren verdunnen de bovenste huidlagen en werken verspreid door geleidelijke vrijgave over een langere periode, dit voorkomt irritatie en geeft een mooier resultaat. De sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden maken er een top behandeling van! Geen zon/zonnebank tot 24 uur na behandeling!

90 min. €70,00


Hydra Power Lift

Deze unieke behandeling heeft directe lifting, hydratatie en versteviging als resultaat! Jouw lijntjes vervagen, contouren worden strakker en de elasticiteit verbeterd. In deze behandeling zit een exclusieve massage voor gezicht, hals, decolleté en oogcontour die werkt op de ontspanning van de spieren en het liften van de huid. Super behandeling bij een vochtarme huid met fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook preventief tegen huidveroudering. Ideaal voor een dag dat je zeker moet stralen.

90 min. €80,00


Scinnovation

Deze energieboost voor de huid, op basis van zuivere gestabiliseerde vitamine A en C (10%!) is gehuld in een heerlijke wellness behandeling en tilt anti-aging naar een hoger niveau! Scinnovation is dé oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, het oplichten van de teint en een zachtere structuur.

90 min. €93,50


Performance

Huidverbetering zonder medische ingreep!
Deze intens liftende behandeling met een direct gladmakend en opvullend effect is speciaal gericht op jouw verslapte en in volume afgenomen huid. Verbetert de spankracht, vult rimpeltjes op en geeft een voller gelaat.

90 min. €93,50


Influxions

Een krachtige anti-aging behandeling met een uniek samenspel van anti rimpel, liftende eigenschappen en beschermende werkstoffen die jouw rimpels verminderen en je huid zichtbaar versterkt.
Deze heerlijk relaxerende behandeling met een haptonomische massage geeft een geweldig resultaat en een luxe gevoel.

90 min. €93,50


Alpha Firming

De Alpha Firming Treatment is een lange termijn anti-aging behandeling met dieptewerking. Deze behandeling geeft een snelle boost.

Wat doet deze behandeling precies voor je huid?

 • Boosterbehandeling
 • Ideaal als afwisseling van de Performance, Influxions of Scinnovation behandelingen
 • Creëert een instant resultaat
 • Verbetert zichtbaar de doorbloeding
 • Vermindert drastisch de oppervlakkige rimpels
 • Geeft de huid een mooie glow
 • Verbetert de vochtbalans
 • Verstevigt de huid

90 min. €93,50


X-Cellence

Dit paradepaardje onder de Clephar behandelingen met maar liefst 4 massages en de hoogst haalbare dosis aan dermatocosmetisch actieve stoffen is een totaaloplossing voor jouw huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Anti-aging toptechnologie met een fenomenaal resultaat! Jouw huid wordt onmiddellijk gladder en rimpels vervagen, kortom een boost aan huidverjonging!

120 min. €125,00


Crystal-X

Wil je breken met je oude huid? Kies dan voor de Crystal-X behandeling. In 4 stappen, zónder mes of injecties, op weg naar een jeugdige, gezonde en intens stralende huid. Deze unieke behandeling heeft hetzelfde effect als microdermabrasie, met als verschil dat er geen apparatuur aan te pas komt. “Gewone” microdermabrasie verwijdert alleen een paar huidlaagjes, Crystal-X geeft de huid tegelijkertijd een intensieve teintverhelderende en krachtig vitaliserende anti-aging boost dankzij haar hoog technologische werkstoffen. Het resultaat is direct zichtbaar!

100 min. €139,50