Bekijk hier onze Huidverbetering

Behandelingen Pura | Clephar

Al mijn Clephar facials zijn inclusief een korte ontspannende rugmassage, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage met een serum en een op haptonomie gebaseerde massage van gezicht, hals en decolleté.

A.C.E Treatment    

Vitaliserende en verstevigende behandeling voor iedereen met beginnende huidveroudering.   Vitamine A (Retinol) stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en Rhonacare (sterker dan vitamine E) biedt bescherming tegen toxische invloeden van buitenaf.
Deze vitamine boost met twee maskers en pure Retinol in een maximale en gepersonaliseerde dosis laat jouw vermoeide huid zichtbaar en voelbaar herleven.

90min. €62,50

Men Citrus Boost 

Een verstevigende, liftende anti-aging behandeling speciaal voor de veeleisende mannen huid. Geeft een frisse en veerkrachtige huid en vertraagt het ouderdomsproces.
Deze behandeling is inclusief bijwerken van de wenkbrauwen en een relax massage van gezicht, nek en schouders. Uiteraard kunnen mannen ook kiezen voor een van onze andere behandelingen.

90 min. €67,50

Hydra Power Lift  

Deze unieke behandeling heeft directe lifting, hydratatie en versteviging als resultaat! Jouw lijntjes vervagen, contouren worden strakker en de elasticiteit verbeterd. In deze behandeling zit een exclusieve massage voor gezicht, hals, decolleté en oogcontour die werkt op de ontspanning van de spieren en het liften van de huid. Super behandeling bij een vochtarme huid met fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook preventief tegen huidveroudering. Ideaal voor een dag dat je zeker moet stralen.

90 min. €72,50

Collagen Anti Aging   

Deze anti-aging behandeling geeft een actieve hydratatie van jouw huid en een duurzaam herstel van de diepere huidlagen (verbetering van elasticiteit en spankracht en rimpelvermindering), bestrijdt vermoeidheid en maakt jouw huid direct stralend en levendig. Een krachtig anti-aging serum en een Collageen vliesmasker maken deze behandeling helemaal compleet.

90 min. €72,50

Scinnovation

Deze energieboost voor de huid, op basis van zuivere gestabiliseerde vitamine A en C (10%!) is gehuld in een heerlijke wellness behandeling en tilt anti-aging naar een hoger niveau!
Scinnovation is dé oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, het oplichten van de teint en een zachtere structuur.

90 min. €82,50

Performance

Huidverbetering zonder medische ingreep!
Deze intens liftende behandeling met een direct gladmakend en opvullend effect is speciaal gericht op jouw verslapte en in volume afgenomen huid. Verbetert de spankracht, vult rimpeltjes op en geeft een voller gelaat.

90 min. €82,50

Influxions

Een krachtige anti-aging behandeling met een uniek samenspel van anti rimpel, liftende eigenschappen en beschermende werkstoffen die jouw rimpels verminderen en je huid zichtbaar versterkt.
Deze heerlijk relaxerende behandeling met een haptonomische massage geeft een geweldig resultaat en een luxe gevoel.

90 min. €82,50

X-Cellence  

Dit paradepaardje onder de Clephar behandelingen met maar liefst 4 massages en de hoogst haalbare dosis aan dermatocosmetisch actieve stoffen is een totaaloplossing voor jouw huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Anti-aging toptechnologie met een fenomenaal resultaat! Jouw huid wordt onmiddellijk gladder en rimpels vervagen, kortom een boost aan huidverjonging!

120 min. €110,00

Crystal-X  

Wil je breken met je oude huid? Kies dan voor de Crystal-X behandeling. In 4 stappen, zónder mes of injecties, op weg naar een jeugdige, gezonde en intens stralende huid. Deze unieke behandeling heeft hetzelfde effect als microdermabrasie, met als verschil dat er geen apparatuur aan te pas komt. “Gewone” microdermabrasie verwijdert alleen een paar huidlaagjes, Crystal-X geeft de huid tegelijkertijd een intensieve teintverhelderende en krachtig vitaliserende anti-aging boost dankzij haar hoog technologische werkstoffen. Het resultaat is direct zichtbaar!

100 min. €125,00

Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith
Schoonheidssalon Pura Lobith

“Absoluut een aanrader! Heerlijke behandeling gehad en prachtig bruids make up! Ik kan Sandra aan iedereen aanbevelen: vakkundig, sociaal en neemt alle tijd voor je!”

Anne Derksen Weijl

“Sandra zorgt voor een pure en heerlijke beleving, geheel afgestemd op dat wat mijn huid nodig heeft. Mijn huid voelt heerlijk je ziet de verbetering en de mensen om me heen zien het ook!”

Marian Alofs

“Heerlijk genoten van een schoonheidsbehandeling van Sandra! Professioneel, vriendelijk, gezellig en vooral ontspannend! Absoluut een aanrader.”

Ferdi van Bindsbergen

Heeft u vragen over ons?